Har du brug for et slidstærkt gulv, der er behageligt at gå på og samtidig kan sænke lydniveauet? Så er det muligvis et polyurethan-gulv, du har brug for. Hos BB Epoxy har vi mange års erfaring med at lave polyurethan-gulv i både private hjem, institutioner og erhvervslokaler.

Vi har base centralt på Sjælland, hvorfra vi kører ud til kunder i Køge, Roskilde og Ringsted såvel som resten af Sjælland og resten af landet. Vi står altid klar til at hjælpe dig godt i mål.

Hvad er polyurethan?

Polyurethan er en gulvbelægning, der kan smøres på alle typer af jævne gulve både udendørs og indendørs – også på træ.

Polyurethan er fugefrit, hårdt og utroligt slidstærkt. Det specielle ved polyurethan er, at det er blødt og eftergivende at gå på, mens det også har en støjnedsættende funktion. Og det gør gulvet populært i alt fra børnehaver til lagerhaller. 

Vores slidstærke og lyddæmpende polyurethan bruges ofte til:

  • Industrilokaler
  • ​Erhvervslokaler
  • Lagre
  • Storkøkkener
  • Fitnesscentre
  • Institutioner
  • Sportshaller

Vi hjælper dig med at finde den rigtige gulvløsning

Overvejer du, om et polyuretan gulv er den rigtige løsning for dig? Der er mange gode grunde til at vælge et polyurethan gulv – ikke nok med, at det mindsker lydniveauet, så er det samtidig behageligt at gå på. Derfor er gulvtypen særligt populær i forskellige typer af erhvervslokaler såvel som til fitnesscentre, institutioner og sportshaller.

Vi har mange års erfaring i branchen, og vi hjælper dig gerne med at finde det gulv, der passer perfekt til dine behov. Vores opgave er nemlig at finde den rigtige løsning til dig – uanset om det er polyurethan-gulv, epoxy eller noget helt tredje. 

Skal vi tage en snak? Kontakt os i dag og få et tilbud på polyurethan gulv

Skal vi lave et flot, slidstærkt og støjnedsættende polyurethan-gulv hos dig? Så er du mere end velkommen til at kontakte os – vi er altid klar på at tage en snak samt give dig en uforpligtende pris.

Du kan kontakte os ved at sende en e-mail til salg.bbepoxy@gmail.com eller ringe til os på telefon 61 13 14 15