New Yorker gulve

BB Epoxy leverer slidstærke New Yorker gulve til hele Danmark

New Yorker gulv

Drømmer du om et råt gulv som det, du kender fra de rå New Yorker-lejligheder? Det kan vi hjælpe dig med – også uden, at du behøver at skifte hele gulvet.

Hos BB Epoxy har vi over 10 års erfaring med gulvbelægning, og vi er klar til at hjælpe dig med at skabe dit eget New Yorker-gulv.

Vi laver New Yorker-gulve i private hjem og erhvervsejendomme på hele Sjælland. Vil du have vores hjælp i Køge, Roskilde, Ringsted eller et andet sted i landet, kører vi med glæde ud til dig.

Er et New Yorker-gulv det rigtige valg for dig?

Når du skal vælge gulv, er det selvfølgelig ikke kun funktionerne og dets fordele, du kigger på – du kigger unægteligt også på prisen. Så hvad koster et New Yorker-gulv?

Vi kan ikke give dig en standard pris på et New Yorker-gulv, da det i høj grad kommer an på opgaven. Vi skræddersyr hvert enkelte gulv efter dine ønsker – og derfor varierer prisen. Vi vil dog altid gerne give dig et uforpligtende tilbud på et flot New Yorker-gulv.

New Yorker-gulve er populære som aldrig før

New Yorker-gulve er en type gulv, som skaber et råt betonlook. Det er oplagt til at skabe et urbant gulv, men uden at skulle lave helt nye gulve. Det rå gulv er meget populært i butikslokaler og som et alternativ til klinker i stuer, køkkener og badeværelser.

Vi laver et New Yorker-gulv ved at kombinere epoxymaling, farvet flydemørtel og polyurethan.

Fordele ved New Yorker-gulv:

  • Kan lægges oven på træ, vinyl, klinker og linoleum
  • Et godt alternativ til at skifte gulve
  • Fugefrit
  • Meget slidstærkt
  • ​Kan bruges i vådrum
  • Du kan selv vælge farvevariant, mønster og glans